VANESSA - WEEKLY PLANS

Måndag: Idag jobbar vi hela dagen! Närmare kvällen har vi en yoga klass inbokad och sedan blir det nog bara att mysa hemma i soffan framför OTH och fixa lite med bloggen.

Tisdag: Vi ska äntligen klippa oss och fixa till hårfärgen. Det gör vi hos bästa Ekman Hair på Nybrogatan och vi funderar ju starkt på att göra en lite större förändring. Mamma klipper sig samtidigt så efter har vi bokat lunch på Nybrogatan 38, hur mysigt? Sedan blir det nog ett träningspass när vi kommer hem.

Onsdag: Vi börjar morgonen med ett frukostevent hos Wrangler, så mysigt att börja morgonen så. Sedan åker vi in till jobbet och efter väntar ett träningspass på gymmet.

Torsdag: Jobb hela dagen innan vi åker in till stan för ett event hos arkitektbyrån som ritade vårt hus då de firar 10 år.

Fredag: Lediga! Under kvällen kommer en stor del av släkten hem till oss för middag och mys, blir sista gången vi träffas allihopa innan vi åker iväg i flera månader... Mitt hjärta kommer förhoppningsvis då också<3 Vendela åker till Malmö med Oscar och spenderar hela helgen där.

Lördag: Vendela är som nämnt i Malmö, men jag kommer att spendera min dag med Piero. Tror att vi ska åka och klättra (precis som vi gjorde på vår första dejt ;-)) och sedan blir det säkert bio igen då det har blivit lite av en lördagstradition.

Söndag: Vendela kommer hem från Malmö på kvällen, under dagen ska jag bara ha en vilodag men även köra ett träningspass. Något som vi måste göra är även att packa för veckan efter åker vi! Hur packar man för tre månader?! Släng iväg en kommentar om ni har tips. ;-)

Gillar

Kommentarer

Molly
,
Hur gamla är era pojkvänner?
madebyw
,
97:a och 95:a 😊