VANESSA - VALENTINES

Några bilder från vår supermysiga alla <3 dag förra året. Den spenderades såklart med dem vi älskar mest; vår familj (inklusive våra älskade katter<3) I år är vi borta över alla <3 dag, så jag kommer inte att "fira" det med min pojkvän, men vi tycker att den här dagen inte bara är till för kärlekspar utan bara en dag när man ska hitta på något mysigt med dem man tycker extra mycket om. Vår alla <3 dag i år får vi fira på Sri Lanka med vår fina familj<3 (och katterna+min pojkvän på facetime) ;-) Här kommer några tips på vad man kan göra tillsammans på alla <3 dag - spelar ingen roll om det är med familj, kompisar eller partner (eller husdjur också för den delen!)

Spa - En av de mest "självklara" sakerna att göra på alla <3 dag, och hur mysigt är det inte att gå på spa tillsammans med någon/några man tycker om? Äta+dricka gott och bara ta hand om sig själv + bra sällskap är en otroligt lyckad kombo för en mysig alla <3 dag. Husdjur kanske inte ingår i denna aktivitet, om man inte har ett hemma-spa så att säga. ;-)

Övernatta på hotell - En liten getaway med den/dem du tycker om får man unna sig på denna mysiga dag. Varför inte slå ihop spa och övernattning i ett? Åk till något mysigt, exempelvis Yasuragi, ät god japansk middag och mys runt i morgonrockar när ni inte slappar i poolen. Ja tack! (kanske inte heller så passande med husdjur kom jag på nu, hehe...)

Laga middag tillsammans - Ha en riktigt mysig kväll hemma! Laga något riktigt gott till middag (varför inte göra några riktigt goda tapasrätter om ni är fler?) eller en mumsig pasta. Ät i soffan framför en bra film på teven och myskvällen är garanterad<3

Bowling / Shuffleboard - Bowling är något vi har gjort mycket på senaste tiden (mycket är väl att ta i, mer än vad vi brukade göra innan) och även fast ingen av oss är något proffs är det så kul att samla ihop ett gäng (familj/vänner) eller partner och bowla tillsammans. (Insåg att husdjur inte var möjligt på denna heller :-( ) Vi provade på shuffleboard för första gången innan vi åkte iväg på vår resa och oj - så kul det är! Kör en spelkväll och låt vinnaren bestämma vart middagen ska ätas efteråt. ;-)

Gillar

Kommentarer