VANESSA - TRAVEL WISHLIST

Vem vill inte åka till Bora Bora? Verkar vara ganska likt Maldiverna, alltså ett paradis på jorden. Vi åkte ju till Maldiverna förra vintern och det är det finaste stället vi har besökt. Lång resväg, men så värt det om man har råd. Bora Bora är en dröm helt enkelt, en perfekt ställe att fly till när vintern smyger sig på. Avslappnad kommer man med största säkerhet att vara när man kommer hem!

Vi har inte varit alls mycket i Afrika, så en dröm skulle vara att besöka många ställen där. Zanzibar kollade vi på att resa till vid jul, men eftersom det inte verkar vara ett ställe som många svenskar åker till så fanns det inga bra flygresor, typ bara med flera mellanlandningar vilket inte skulle passa oss då vi har begränsad tid att vra borta på med tanke på skolan. Vi får spara det till efter studenten. ;-) Det ser också ut att vara ett riktigt paradis<3

Hit har vi velat åka väldigt länge, vet inte varför det inte har blivit så? Ser i alla fall så coolt ut, speciellt med "Table Mountain", Sydafrika ser fint ut helt enkelt. :-) Verkar vara en blandning mellan storstad och ständer vilket vi gillar! Att åka på safari någonstans i Afrika är också en dröm.

Åh denna plats ser ju bara för fin ut! Vi har inte rest till Grekland på flera år då det inte har tilltalat oss så mycket, men Santorini ser ju bara för underbart ut. Läget vid medelhavet, vita byggnader med ljusblå fönsterluckor och tak, vad kan vara finare? Kanske så blir det en resa dit nästa sommar...

Australien känns ju som ett ställe man måste besöka någon gång i livet. Operahuset i Sydney, alla små kängurus och Bondi Ice Bergs. Looks incredible helt enkelt! ;-) En resa som skulle passa perfekt på vintern, vet inte hur klimatet är där men man vill ju i alla fall resa dit när det är varmt. Ett ställe vi måste pricka av på vår lista!

Vi vet inte så mycket om Monaco egentligen, men det ser ut att vara en riktigt fin stad med lyx. ;-) Och besöka Monte Carlo! Skulle vara kul att åka dit och samtidigt passa på att se andra delar av Frankrike som vi inte har sett som Nice och Saint Tropez etc.

Åh Bali, hit hade vi faktiskt också planer på att åka i vinter, men har hört att klimatet inte är så varmt där då? Att man helst ska åka dit på sommaren. Vi har aldrig varit så intresserade av att resa till Asien, men Bali skulle vi så gärna åka till. Ser så fint ut, med risfälten etc, har hört att det är väldigt bra priser där också? Och god mat hihi.

Vi älskar Västindien och har besökt många öar (vi ska ju till Antigua nu i vinter<3), men en som vi ännu inte har besökt och så gärna vill besöka är St Barts. Stället där alla VS bikini plåtningar görs haha! Det ser helt fantastiskt ut, en liten paradisö<3

Vi har besökt Mexico när vi var yngre och vi tyckte väldigt mycket om det (dock så ångrar vi oss så mycket idag då vi bara levde på spaghetti och köttfärssås och inte ens smakade den äkta mexikanska maten) så vi vill minst sagt tillbaka. ;-) Tulum är nog även detta som ett litet paradis, med grottor och kristallklart vatten. Hoppas på att kunna bocka av detta resmål en dag!

Och till sist - Exumas. Som ni märker så har vi typ bara tagit med tropiska resmål, men vi längtar så mycket efter värme och sol<3 Exumas tittade vi faktiskt också på innan vi bokade resan till Antigua, hur fint ser det inte ut? Och så gulligt med water pigs<3 Kommer ihåg när Alexis och Jay Alvarez reste dit, och deras bilder var helt fantastiska... Vi har besökt Bahamas förut, då bodde vi på Atlantis på Paradise Island som ligger i närheten av Nassau, men det skulle vara så kul att besöka Exumas också!

]]

Gillar

Kommentarer