VANESSA - THIS WEEK SUMMARY

Veckans tanke:

Att vintern verkligen kom den här veckan. Jag köpte en ny lite tjockare kappa på Zara + en polotröja som håller mig lite varm i alla fall. Jag som fryser ständigt ser verkligen bara mer och mer fram emot vår resa, tur att det inte ens är tre veckor kvar nu. ;-) En annan tanke är också om hur mycket man kan komma att tycka om någon som inte har funnits i sitt liv i mer än några månader. Så fantastiskt, men läskigt på samma gång.

Veckans begär:

Har verkligen känt ett begär efter spansk tapas på senaste tiden... Igår var vi ute och åt tapas på Ramblas i Hornstull (tips, en av våra favoritrestauranger!) och funderar på att boka Boquerian till nästa vecka. Mumsss!

Nästa vecka ser jag fram emot:

Några sköna yoga pass + några riktigt bra pass på gymmet, få in många timmar på jobbet, middag på O'Pizzicato och sedan en lugn helg med mitt hjärta.

Veckans favoritoutfit:

Denna fina höstiga look - ett par riktigt djupblå jeans, klackar och den röda sammetsjackan som gifter sig så bra med färgen på jeansen. Så här vill jag gå klädd fram tills vi inte behöver så mycket kläder längre... ;-)

Gillar

Kommentarer