VANESSA - SVAR PÅ ERA SENASTE FRÅGOR

Hej på er! Vart köpte du dessa skor? Eller vart kan man köpa de isåfall! Fasen vad jag älskar er stil och inspiration! Så tacksam för svar! <3

De är ifrån Steve Madden, köpta på en outlet i LA! Tror att de blir svåra att få tag på nu då det nästan är ett år sedan vi köpte dem, men här har jag hittat några liknande<3

1 / 2 / 3 - adlinks

Hej! En liten fråga bara, umgås ni aldrig utan varandras sällskap? Har ni exakt samma kompisar och hur gör ni med killar om ni börjar träffa någon? Kram!

Det är väldigt sällan vi gör det, vi älskar ju att vara tillsammans och våra vänner räknar ju med att att vi båda kommer om vi ska träffa några. Händer väldigt sällan, men ibland att vi umgås "själva" med vänner. Eftersom vi är mycket tillsammans så är det viktigt när någon av oss träffar en kille att vi funkar alla tillsammans och kan umgås ihop, förstår ni vad vi menar? Då vi har en så nära relation så är det viktigt att vi "gillar" den den andra träffar.

Wow va häftigt! Men hur tänker ni med college, är det något ni ska göra senare eller blir det inte av alls?

Vi har ju redan berättat att vi tänkt om lite med utbildning. Det vi tänker nu är att när vi väl börjar plugga så ska det vara en bättre skola än SM College! Vi vet vad vi vill plugga och vi vet att vi vill det, men vart återstår att se. :-) Vi kommer i alla fall att börja under nästa år!

Åhhhh berätta lite mer om din kille!! Hur träffades ni? Kram <3

Vi träffades ute för några månader sedan och sedan fortsatte vi att hålla kontakt och träffas efter det!<3 Nu är vi tillsammans, men jag vill hålla det mesta lite privat än så länge i alla fall, därför har jag inte skrivit så mycket om det. :-)

Skulle vara så roligt ifall ni skulle kunna göra ett inlägg om er tatueringar och visa upp de. Har länge följt er blogg med kan inte hålla ordning på alla längre (haha) som ni har. De ser så sjukt drömmiga ut några av de man sett hittils, funderar nämligen på att få inspiration från era för att göra en egen!

Det fixar vi absolut, vi har ju några stycken nu haha. ;-) Fixar ihop ett inlägg med alla tatueringar + vad de betyder och när vi gjorde dem!

Gillar

Kommentarer