VANESSA - SUNDAY LIST

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Gossip Girl! Att vara Blair Waldorf, bo på Upper East, shoppa på Chanel och Bergdorf Goodman, äta bruncher och pussa på Chuck Bass. ;-)

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Jag och Vendela ville äga ett cupcake café i New York och köpa en helt egen skyskrapa som vi skulle använda som ett hem till alla hemlösa katter.

Vilken är din favoritdoft?

Om det gäller parfym är det Chance från Chanel och Bal d'afrique från Byredo. Annars älskar jag vanilj!

Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Vid vattenbrynet på stranden på en liten atoll på Maldiverna...

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Får panik? Sen ordnar jag en stor fest med familj och vänner där vi äter en massa god mat! ;-)

Vad gör du om tio år?

Då är jag nästan 30... Herregud? Jag hoppas på att min utbildning är klar och att jag har ett riktigt bra arbete. Jag ska vara gift och kanske vänta mitt första barn. Bo på en plats jag älskar och njuta av livet! Jag ska ha rest och sett många fler delar av världen.

Vilken är din bästa danslåt?

Just nu är det Despacito, älskar när den låten kommer på och då är jag dans redo!

Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Jag skulle nog först inte tro att det var sant och sedan skulle jag försäkra mig om att det verkligen var sant. Jag skulle spara mycket, skänka till välgörenhet för kvinnors, barns och djurs rättigheter och sedan investera i en lägenhet i New York, en villa i Los Angeles och ett beach house på Sunset Beach på Hawaii. Utöver det skulle jag resa världen runt och se exakt hela världen.

Är du beroende av något?

Mobilen, Brämhults juice med ananas och apelsin, mitt bankkort, choklad, att röra på mig och serier. Att resa, att få se solen och att shoppa såklart haha...

Har du någon gång fått höra att du är lik en kändis och i så fall vem?

När jag var yngre fick jag höra att jag var lik Jennifer Love Hewitt (hade lugg då) och nu när jag är äldre får jag ofta höra Victoria Beckham och Eva Longoria. Inget emot det skulle jag påstå. ;-)

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

"Wake med up" med Avicci, har så många minnen med den låten från när den kom ut... Och ska vi gå ännu längre tillbaka är det "The Ketchup song" som vi alltid dansade till på dagis.

Vad stör du dig på?

På killars hjärnor ibland haha, speciellt när man är ute och de försöker stöta på en och fortsätter fast man tydligt har visat att man inte vill. På människor som bara pratar om sig själva och inte visar något intresse för andra. På avundsjuka och vad det gör ont med människor. Sveriges schizofrena väder.

Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Det skulle jag inte påstå. Man förändras så mycket, speciellt de senaste tre åren. Jag har dock kvar mina grundvärderingar och principer, de kommer jag alltid att hålla hårt i.

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Så rolig lista!! 😃
madebyw
,
Kul att den uppskattas 😊