VANESSA - RECIPE: SUMMER SALAD

Hej hjärtan! Ursäktar för vår frånvaro idag, vi har helt enkelt inte hunnit med bloggen, men nu förbereder vi nya inlägg, so stay tuned. :-) Vi börjar med ett recept!Igår grillade vi till middag (grillen går varm hemma hos oss kan vi säga haha) och det blev vegetariskt. Har ni ännu inte bestämt er för vad ni ska laga till middag ikväll så måste ni göra detta! Supergott och supernyttigt, vi tycker det är så kul att testa på en massa nya grejer nu när vädret är fint, man får ju så mycket nya idéer till sallader osv. :-) Här får ni receptet, smaklig måltid!<3

Yesterday we had a vegetarian dinner, and we grilled a lot of vegetables. If you do not have decided what to eat for dinner tonight, you have to cook this! Super delicious and super healthy. Here you have the recipe, have a nice meal!

DU BEHÖVER/YOU NEED:

Grön & vit sparris / green & white asparagus
Blandsallad av mache, spenat & ruccola / mix salad of mache, spinach & arugula
Halloumi / halloumi cheese
Rättika / white radish
Gulbeta / yellow beetroot
Paprika / red pepper
Zucchini / zucchini
Bröd / bread
Olivolja / olive oil
Salt / salt
Tomater / tomatoes
Koriander (färsk + krydda) / coriander
Basilika / basil
Persilja / parsley
Schalottenlök / shallot
Lime / lime
Bregott havssalt / butter with salt
Chili / chili

GÖR SÅ HÄR/WHAT TO DO:

1. Skär upp alla grönsakerna, och lägg allt på ett fat förutom zucchinin, halloumin och paprikorna. Dem ska du grilla! Koka sparrisen. Använd potatisskalare för att hyvla strimlor av rättikan, och dekorera salladen med. Blanda ihop allt på ett stort fat som alla kan dela på! / Cut the vegetables and put everything on a plate, except the zucchini, halloumi and peppers. You are going to grill them! Boil the asparagus. Use a peeler to cut the White radish, and decorate the salad. You all can share everything on a big plate!

2. Skär upp brödet i skivor, häll på olivolja och salt och lägg på grillen. Det går snabbt, så du behöver ha koll så att de inte bränns! / Cut the bread into slices, pour over olive oil and salt and put on the grill. It goes fast, so you need to keep an eye on them so they won't get burn!

3. Skär upp tomaterna i små bitar. Hacka schalottenlöken fint, tillsätt en lime. Häll över olivolja, flingsalt och koriander. Nu är salsan klar! / Cut the tomatoes in small pieces. Cut the shallot, add a lime. Pour over olive oil, salt and coriander. The pico de gallo is done!

4. Sista steget: smöret. Lägg upp smör i en skål och blanda ner chili, basilika, koriander, persilja och salt. Middag är klar! / Last step: the butter. Put butter in a bowl and mix with chili. basil, coriander, parsley and salt. The dinner is done!

]]

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229