VANESSA - PASSION FRUIT FRO-YO

HOW TO MAKE YOUR OWN PASSION FRUIT FRO-YO !

Hej hjärtan! Tänkte att vi avslutar denna vecka med ett recept, ett riktigt somrigt sådant. Detta slängde jag ihop ikväll, vi ska nämligen ha detta till efterrätt imorgon på valborg när några familjevänner kommer hem till oss på middag. Vi ville göra något fräscht och lite nyttigare och kom då att tänka på fro-yo glassen vi fick till frukost på Tri på Sri Lanka varje morgon. Och här är ett försök till något liknande, och vet ni vad? Det blev så drömmigt gott.

Du behöver (4 serveringar): 1 paket frusen passionsfrukt, 1 dl grekisk yoghurt, 2 tsk vaniljpulver, 2 msk honung, lite citronsaft efter smak, frusna hallon, mörk choklad.

Blanda alla ingredienser förutom de frusna hallonen och den mörka chokladen i en mixer. Mixa allt till en slät "smet" och smaka av med eventuellt mer citron och/eller honung. Häll upp i en form och ställ in i frysen över natten. När det är dags att servera använder du hallonen (låt de stå framme i en skål under några timmar och tina så att de bildar en sås) och dekorerar med + hyvlar lite med en osthyvel av den mörka chokladen. Mums! God natt hörni, vi hörs imorgon<3

Hello! I thought we would finish this week with a recipe, one that is perfect for summer. I made this tonight, we are going to have dinner here tomorrow and some family friends will come over for dinner. We wanted to do something fresh and a little more healthy and then we remembered the fro-yo ice cream we had for breakfast at Tri in Sri Lanka every morning. And here's an attempt to something like that, and you know what? It got so delicious.

You need (4 servings): 1 pack of frozen passion fruit, 1 dl Greek yogurt, 2 teaspoons vanilla powder, 2 tablespoons honey, a little lemon juice after taste, frozen raspberries, dark chocolate.

Mix all ingredients in addition to the frozen raspberries and the dark chocolate in a mixer. Mix all into a smooth "batter" and taste with more lemon and / or honey. Pour into a mold and refrigerate overnight. When it's time to serve, use the raspberries (leave them in a bowl for a few hours and melt to make a sauce) and decorate with + shave some of the dark chocolate with a cheese slicer. Yum! Good night, I'll be talking to you tomorrow<3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229