VANESSA - MITT HJÄRTA

Vi har fått många frågor på senaste tiden om våra pojkvänner, om hur vi träffades, hur vi blev tillsammans och vilka de är. Vi har ju inte berättat så mycket mer än vad de heter och ibland vad vi gör när vi träffar varandra. Tänkte att jag kunde göra ett litet personligt inlägg om mig och min Piero, om hur vi egentligen träffades.

I slutet av juni i år var jag och Vendela ute på klubben med två tjejkompisar. Vi kom dit runt tolvtiden och bara efter en kort stund därefter så kom en kille fram och började prata med mig. Det var självklart Piero. Jag kommer ihåg att han hade på sig en svart bomberjacka (tyckte att han såg väldigt bra ut i den ;-) ) och att han frågade om hans kompis fick hänga med mig då han skulle åka hem för att gå upp tidigt och jobba. Han tog mitt nummer, men jag trodde inte att det skulle bli något mer mellan oss.

Han hörde av sig och de närmsta två veckorna skrev vi varje dag. Efter dessa två veckor skrev han till mig, en söndag, om jag ville följa med och klättra den följande tisdagen. Jag kommer ihåg att jag svarade ja ganska så fort, men att jag sedan blev så nervös och nästan ångrade mig. ;-) Jag hade aldrig varit på en "riktig" dejt innan med en person som jag knappt kände. Vi träffades i alla fall den nämnda tisdagen och klättrade. Jag var ju även nervös över mina så kallade klättrings skills då jag i princip aldrig hade klättrat innan. Vi umgicks hela den eftermiddagen och han var så lätt att hänga med. Dagen efter vaknade jag upp med en sådan träningsvärk i armarna från klättringen att jag knappt kunde sticka i min telefon i laddaren haha... Efter detta åkte vi till Italien i tre veckor, men jag och Piero hördes varje dag. När vi kom fram till Sicilien ringde han mig en gång, och jag kommer även då ihåg att jag blev så nervös konstigt nog. Det slutade i alla fall med att vi pratade väldigt länge.

När vi kom hem fortsatte vi att träffas och det var då som jag verkligen började få känslor för honom. Precis som jag gör fortfarande så längtade jag efter varje gång vi skulle ses och i september blev vi tillsammans. Det känns som att vi har känt varandra så mycket längre än vad vi egentligen har - kanske för att vi känner oss så säkra på varandra. Det är verkligen sant att när man minst anar det så händer det. Jag älskar att jag känner mig så trygg med honom, att det inte finns svartsjuka eller osäkerhet och att vi uppmuntrar varandra till att göra det vi själva vill och drömmer om. Inte nog med det så kommer han till Sydney i nästan två veckor vid nyår, mer drömmigt än så kan det väl knappast bli?<3

Gillar

Kommentarer

Hannah
,
Så fint skrivet❤️
madebyw
,
<33
Julie
,
Ååh
madebyw
,
<3