VANESSA - LOADING: FRANCE

Inlägget innehåller reklamlänkar från Asos.com!

1 / 2 / 3 / 4

Det börjar bli dags att fundera över vad vi ska packa till Frankrike - vi älskar ju att planera outfits. ;-) Till Franska Rivieran känns det som att stilen ska vara spets, volanger och pastellfärger. Riktigt sött och riktigt fint ska det vara! Klänningarna ovan tycker jag skulle passa perfekt, så perfekt att jag beställde hem nummer 3 fast utan ärmar, men tror att den var slut nu när jag skulle länka den till er. Annars älskar jag nummer 1, känns så lyxig och elegant.

Denna röda suit med blommor från Zara ska självklart med i väskan! Att fota denna mot ett färgglatt hus tillsammans med ett par vita klackar och lockat hår = svårslaget.

A / B / C / D

Och lite mer klänningar! Vi älskar ju verkligen att bära klänning och kjol så det är något som vi har använt varje dag sedan vädret tillät oss. Jag vill så gärna beställa hem C, älskar gult och denna känns så elegant men med en rolig tvist. Just ljusblått, gult och ljusrosa är något jag verkligen gillar och det kommer jag bära mycket i sommar<3!

Och såklart ska denna kjol med! Funderar på att kanske sy upp den så att den precis går under knäna, vad tycker ni? Eller ska jag kanske behålla den lång? I alla fall - den kommer bli så fin tillsammans med en blus och ett par enkla skor.

Gillar

Kommentarer

Linda,
Behålla kjolen lång, det är helt magisk!!
Lindaviktoria.se