VANESSA - LIKED ON INSTAGRAM

1. En så härlig bild, sådana där som jag verkligen får inspiration av. Längtar, längtar, längtar utomlands!

2. En bild som bara kändes så harmonisk, vem älskar inte solnedgångsbilder? Finare kan det nästan inte bli!

3. Min favorit på Instagram när det gäller inspiration har kommit att bli @josefinehj, så fina bilder verkligen. Denna var så fin på henne och hennes pojkvän.

4. @josefinehj igen, en härlig bild på Miami Beach och världens sötaste bikini med stjärnor!

5. En så fin hoppbild, även fast man själv är lite av en badkruka så blir man ju så himla sugen på att bada i havet... Får bli nu i Italien<3

6. Vår pizza middag för någon vecka sedan, glöm inte att följa vårt food-account: @foodbylaukkanens, ni får speciellt inte missa det nu när vi ska till Italien då vi kommer att uppdatera med en massa god mat...

7. En bild på när Gigi Hadid och Zayn var med i Vouge, riktigt snygga och moderiktiga bilder. ;-)

8. En screenshot från en artikel på Aftonbladet hade @katarinawennstam lagt ut för några dagar sedan när en kvinna och tre barn blivit mördade, en anhörig man blev sedan anhållen skäligen misstänkt för mord. Till bilden skrev Katarina Wennstam bland annat: "...och det fortsätter. Barnen är förstås "oskyldiga". Men mamman då? Så länge vårt samhälle fortsätter att göra mäns våld mot kvinnor till kvinnans eget ansvar så kommer våldet att fortsätta." Bara rubriken till denna artikel beskriver hur samhället ser på mäns våld mot kvinnor: att kvinnor har sig själva att skylla för de brott de blir utsatta för.

9. Blev kär i blusen @viktoriahutter hade på sig på denna bild, så nästa dag gick jag till Zara och köpte en likadan. ;-)

Älskar att inspireras genom så många olika perspektiv på Instagram! Glöm inte att följa oss där: @vanessalaukkanen och @vendelalaukkanen. Puss<3!

Gillar

Kommentarer

Emmy
,
Roligt inlägg, bästa bloggen!
madebyw
,
Tack<3