VANESSA - LATEST

Min senaste skärmdump i telefonen: En bild på mig och min kille från i fredags när vi var ute och åt, så härlig bild då vi både var så glada på den.<3

Mitt senaste klädköp: Ett par så så så snygga jeans från Escada som var på 80% rea... De fanns bara ett par kvar i min storlek så det kändes som att det var lite meningen på något sätt haha. ;-) Ni får självklart se dem när jag får hem dem!

Min senaste lyssnade podcast: Forni och Hamiltons nya, åh vad jag tyckte om den. Satt i bilen igår och lyssnade, körde en liten omväg så att jag skulle kunna lyssna klart innan jag kom hem.

Mitt senaste skickade sms: Ett tack sms till dem underbara människorna vi var på middag hos igår.

Mitt senaste inkommande messengermeddelande: Från min kille att han ska ringa mig senare under kvällen<3

Den senaste bilden du blev taggad i på Instagram: En bild på mig i Köpenhamn som Ivyrevel lade ut.

Mitt senaste skickade mail: Till en klädsida för att ta reda på vart vårt paket tagit vägen då det aldrig kom fram. Visade sig att det hade skickats tillbaka, så nu måste vi vänta ett tag till. :-(

Min senaste bild tagen på mig: Från i fredags när vi var ute på Berns, då passade jag och Vendela på att ta några bilder till Instagram då de har svart marmor inne på toaletterna... ;-)

Min senaste tv-serieobsession: Wahlgrens Värld, Svenska Hollywoodfruar och så har vi börjat kolla One Tree Hill. Mycket serietittande nu, men det är väl nästan det som hösten går ut på?

Min senaste använda emoji: Det enkla röda hjärtat eller apan som håller för ögonen, tycker att den passar till det mesta...

Min senaste anteckning i telefonen: Vad jag ska köpa när jag åker in till stan nästa gång. Prickiga strumpbyxor och en grå knit, sådan snygg kombo till hösten.

Mitt senaste dyra köp: Mitt senaste riktigt dyra köp är nog min stora Gucci väska som jag "fyndade" på en outlet i Sicilien. Har använt den väldigt mycket, "behövde" verkligen en större väska då jag alldeles för ofta har små som det knappt får plats något i.

Min senaste lästa tidning: VeckoRevyn såklart, läser artiklar varje dag på Internet och självklart tidningen när den väl kommer ut. Det är något speciellt ändå med att läsa en tidning i glansigt papper.

Min senaste sedda film på bio: Brukar inte alls gå på bio ofta, men tror att den senaste jag såg var "The Dark Tower". Såg den tillsammans med min kille och Vendela, den var så dålig haha men vi ville bara se något på bio för det kändes mysigt. Riktigt läskig...

Gillar

Kommentarer