VANESSA - LAST WEEK SUMMARY

PICTURES FROM. MARCH 12 LAST YEAR.

Veckans mående? Det var en bra vecka, vi tränade alla 6/7 dagar (älskar känslan efter verkligen!!) vilket fick mig att få väldigt bra och få mycket energi. Annars gick vi och lade oss ganska sent varje kväll, så lite trötta var både jag och Vendela. Men helgen kom och då får man ju sova lite extra. ;-)

Veckans roligaste? Middagen i fredags med Lovisa och Melinda var så himla mysig<3 Och såklart att jag och min älskling fick spendera hela helgen tillsammans! Vi planerar även en resa till London för att hälsa på i skolan där. :-)

Veckans tråkigaste? Vädret såklart. Så glad att vi åker iväg snart igen... Kolla liksom på bilderna ovan!Det var exakt den här dagen för ett år sedan. Ingen snö, tunna kappor och sol. Vad händer Sverige?!

Vad var det godaste du åt? Middagen i lördags på Lebanon Meza Lounge på Hamngatan... Alltså så gott!! Älskar ju libanesiskt mat och detta var så bra. Det var jag, Vendela och Piero och vi beställde in en massa som vi delade på. Tips!

Veckans bästa låt? "I'm scared" med Duffy. Så gammal låt, den är med i en av våra favoritfilmer från när vi var små och vi bara älskar den här låten. Så fort vi sätter oss i bilen sätter vi på den och (såklart) sjunger med...

Veckans klädesplagg? Mina kostymbyxor från Chiquelle, ska visa er dem i vår nästa video. Så himla sköna, dock fick jag både sy in och sy upp dem innan jag kunde använda dem, men nu sitter de såå snyggt!

Veckans bästa? Piero. Känns som att jag nämner honom ganska mycket (såklart jag gör<3), men han är verkligen bäst. Så så kär i honom<3.

Gillar

Kommentarer