VANESSA - HAPPINESS COMES IN WAVES

ZUMA BEACH, MALIBU, LOS ANGELES 2016

Först ut - vår favorit. Los Angeles! Denna bild är helt makalös om vi får säga det själva. De meterhöga vågorna som kastas upp på den breda stranden utgör helt enkelt en helt fantastisk plats. Vi har besökt Zuma flera gånger, men första gången blev vi helt fascinerade av när delfiner hoppade i vågorna och att en säl helt plötsligt befann sig på stranden nära alla människor. Älskar kontrasterna av storstaden LA och att man hittar vackra Malibu bara en halvtimme bort<3!

GRACE BAY, TURKS & CAICOS, WEST INDIES 2013

En av alla de paradisöar som vi har besökt i Västindien är Turks & Caicos och det går att säga att det verkligen var ett paradis. Denna strand var milslång och den tog i princip aldrig slut. Kommer ihåg att mamma och pappa drog med oss på en promenad här på stranden och det var såå jobbigt (haha), egentligen, hur jobbigt kan det vara att vandra mil längs en paradisstrand?

POINTE AUX PIMENTS, MAURITIUS 2014 - 2015

Mauritius är ett resmål som har blivit populärare och populärare och det är verkligen underbart. Denna strand bodde vi vid när vi besökte Mauritius och då bodde vi på Le Victoria. Här låg vi alltid och solade och precis vid vattnet stod den här (då) lilla palmen. Kommer ihåg att det låg en liten restaurang precis bredvid och att när vi en dag besökte den så kom det fram två killar från Sydafrika som ville hänga med oss och vi som alltid har varit lite svårflörtade (haha) drog iväg ner på stranden för att fota i solnedgången. Dessa två killar går då fram till mamma och försöker vinna över henne på sin sida. ;-) Idag följer vi fortfarande varandra på Instagram och detta måste vara något av de allra roligaste när man reser - att man samlar på sig kontakter och vänner från alla världens hörn. (Även om man inte tyckte att det var så kul just då, haha)

NORTH SHORE, HONOLULU, HAWAII 2013-2014

Det fick bli en inte alltför bra bild på denna underbara strand då alla andra bilder vi har härifrån endast består av stranden, oss och våra dåvarande pojkvänner. :-P Haha är man nykär så är man (och det var vi verkligen ;-). Denna underbara plats var inte bara fantastisk fin, utan också fantastisk farlig. Vi har aldrig sett så höga vågor och om man som det minsta lilla försökte ta sig till vattnet skrek en life guard från ett torn att det var bäst att man tog sig därifrån - om man inte ville bli hemkörd i en body bag den dagen.

SOUTH BEACH, MIAMI 2015

Ni som har följt oss vet nog att vi verkligen älskar USA och de har inte dåliga stränder heller. Miami har vi besökt ett antal gånger och senaste gången var i början av 2015. South Beach är självklart ett måste om man är i Miami, stranden är bred och under spring break blir nog denna ordentlig full kan vi tro. ;-)

BARBUDA ISLAND, ANTIGUA 2016 - 2017

Att vandra omkring i den vita, mjuka sanden, hålla ett palmblad i handen, med en kedja gjord av snäckor kring ankeln och att det turkosa vattnet sträcker sig så långt ögat kan då - det är paradiset det. Att komma till denna ö var minst sagt hemsk då den bestod av två timmar i ständigt guppande vågor, men när vi väl kom fram var båtresan glömd. Att komma till ett paradis ska inte vara lätt, eller hur?

THE HAMPTONS, NEW YORK 2014

New York, vårt älskade New York. Bara några timmar bort ligger The Hamptons som är en väldigt populär liten stad på sommaren, vi besökte denna på hösten och det var underbart. Lite dött då det inte var högsäsong, men vi fick ett så bra intryck. Här sprang vi omkring i bikinis, vår lillebror gjorde volter i badbyxor på stranden medan folk gick förbi i Uggs och halsdukar haha. Vi svenskar i ett nötskal kanske? ;-) Vi har besökt NY 9 gånger, men Hamptons endast 1 gång så detta ställe ser vi fram emot att se mer av<3!

NALAGURAIDHOO, ALIF DHAAL ATOLL, THE MALDIVES 2015-2016

Det vackraste stället vi har sett i våra liv är utan tvekan Maldiverna. Vi kommer ihåg när vi anlände till atollen (ön), det höll på att skymma, men vattnet var fortfarande helt kristallblått. Vi fick nycklarna till vår vatten villa och att öppna dörren ut från villan till balkongen med en trappa ner i vattnet kändes helt overkligt. Att promenera runt ön på en halvtimme var helt overkligt. Att föreställa sig att detta endast var en sanddyna mitt ute i Indiska Oceanan var också helt overkligt. Det finns nog inget ställe som vi har besökt som får oss till tårar då vi bara kollar tillbaka på bilder - att något så vackert kan existera på samma planet som Sverige är på något sätt helt obegripligt. Vi hoppas att vi får möjligheten till att besöka detta paradis mer i vårt liv, för det är verkligen det bästa stället vi har sett<3!

COPACABANA, RIO DE JANEIRO, BRASIL 2016

Copacabana är stället alla hör om och som man på något sätt måste besöka en gång i livet. Förra sommaren åkte vi dit under OS och vi tror på att det var ett väldigt bra beslut då Rio annars är otroligt kriminellt. Vi njöt i alla fall och vi tyckte mycket om Brasilien, särskilt den lilla semesterorten Búzios som vi även besökte. Copacabana är så coolt att ha sett, kommer ihåg att vi blev erbjudna att medverka i portugisisk TV då de trodde att vi var brasilianskor. ;-) Fun fact: ingen (inte ens här hemma i Sverige) tror att vi kommer från Sverige, utan vi får alltid höra att vi ser ut att komma ifrån Sydamerika!

LOVE BEACH, ANTIGUA, WEST INDIES 2016 - 2017

Love Beach lever verkligen upp till sitt namn - så mycket kärlek för den här platsen. Kritvit, lång, kristallblått vatten och små obefolkade restauranger längs vägen, så skulle vi beskriva denna strand. Bara runt udden ligger en annan som är mer befolkad, men vi gillar alltid platser som inte är fulla av folk och där man hittar sina egna små ställen. Vi skulle nog säga att Love Beach är ett av våra smultronställen i världen! Och bilden - där njuter jag, på riktigt<3

]]

Gillar

Kommentarer