VANESSA - FRIDAY.

Fredag igen och det känns som att tiden bara går snabbare och snabbare. En vecka sedan vi kom hem från Frankrike och Monaco, men det känns som att man inte har sett solen och känt riktig värme på länge... Denna vecka har gått så snabbt (som vanligt, vad gör man med tiden egentligen?) och som vanligt längtar vi bort någon annanstans. Vill ut och resa<3 Här kommer i alla fall en liten fredagslista, hoppas att ni har en underbar kväll! Puss hjärtan.

Bäst i veckan hittills? Vår utekväll i onsdags, åh vad kul vi hade det... När timmar bara swishar förbi för att man har så roligt och när man inte vill att kvällen ska ta slut. Fler sådana ska det bli i sommar!<3

Sämst i veckan hittills? Att saker inte blir som man planerar, dock kanske det är vad livet handlar om? Att man ibland inte behöver ha helt fasta planer, det är väl oftast då som saker verkligen händer... Att min mobilskärm gick sönder i onsdags. Att man ger en del människor för många chanser när man egentligen bara borde gå vidare för sitt eget bästa för att slippa bli besviken och sårad.

Där har jag ont: I höfterna och sidorna, träningsvärken som spökar efter all träning denna vecka. ;-)

Det tänker jag mycket på: Framtiden och kärlek.

Det klär jag mig i: Ikväll har jag blommiga tygbyxor, men planerar helgen till att bli spenderad i pyjamas och träningskläder.

Nästa vecka ser jag fram emot: Spontana planer, kanske tar vi en afternoon tea på Grand Hotel som vi fick i student present.

Det dricker jag: Bubbelvatten, cola med lime eller någon god drink.

Idag hände detta: Sov hela 11 timmar innan jag vaknade i panik och trodde att jag hade sovit bort hela dagen... Gjorde en smoothie till frukost, tog en PW på 8 km, styrketränade, badade jacuzzi, druckit en massa bubbelvatten. Åkte iväg på en supermysig middag hos familjevänner och längtar efter att komma hem och få somna framför några avsnitt av DH.

Och på lördag det här: Sovmorgon följt av träning. Mysmiddag hemma och gos med katterna.

Söndagen tillbringas så: Om väderprognosen visar dåligt blir det bio eller kanske en lunch i stan... Blir det fint ska jag njuta hemma, bättra på brännan och åka vattenskoter<3

Och mest av allt önskar jag detta: Att få resa otroligt mycket, fred på jorden, att machokulturen förfaller, att slippa vara rädd när man går ensam ute när det är mörkt, att få en jättebra utbildning, att kunna mycket och alltid vara glad<3

Gillar

Kommentarer