VANESSA - FOR SUMMER

Inlägget innehåller reklamlänkar från Eleven.se och Asos.com!

Och här kommer en massa sommar-inspo + tips! Vi längtar ihjäl oss efter sommar nu, speciellt eftersom hösten har bestämt sig för att komma tillbaka till vårt kära land. Det finns inget jag hellre skulle vilja idag än att sätta på mig en luftig klänning med en bikini under, en solhatt på huvudet och sedan njuta av en riktig sommardag. Men men... Det får nog vänta ett tag till, om det inte sker några mirakel först ;-)

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Man måste förbereda sig i alla fall, speciellt efter den långa vintern. Dessa är våra must-haves inför sommaren i skönhets-väg. En snygg bronzer/solpuder, hur fint att ta lite på kindbenen när man är brun? Och sedan lite highlighter såklart, vår favorit bronzer+highlighter kommer ifrån The Balm och är de jag har länkat<3 Ett annat måste är ett snyggt läppglans i en härlig färg, YSL är superbra då de inte torkar ut läpparna, så tips! Man behöver ju också skydda sig mot solen och då brukar vi alltid använda solkräm från Clarins på kroppen och solkräm från Image till ansiktet. Det är alltid även bra att ha med ett litet solstick med minst 50SPF som man kan använda till exempelvis läppar. Till sist är en after-sun perfekt att ha och då gärna med lite glow i!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Och såklart - sommarmodet! Hur söt gul klänning? Har verkligen kommit att börja älska gult igen, har redan en jättesöt gul klänning i silkigt material hemma och en i bandage och både kommer att användas flitigt i sommar :-) Sedan kommer man att behöva en snygg jacka också - för trots att den svenska sommaren är underbar, så går den inte alltid att lita på. Utöver detta: en jättesöt jumpsuit med långa ben till kvällen, en glansig kjol, en perfekt spetsklänning med en lite annorlunda touch och de alldeles underbara skorna. Är vi redo?

Gillar

Kommentarer