VANESSA - FASHION THINGS I LIKE

Inlägget innehåller reklamlänkar från na-kd.com, Asos.com och Zalando.se / This post contains adlinks from na-kd.com, Asos.com and Zalando.se

OFF THE SHOULDER

En trend som vi verkligen aldrig tröttnar på, tror jag köpte min första off the shoulder i åttan eller något och jag älskar fortfarande off the shoulder plagg. Känns så feminint och snyggt! Något som verkligen har varit inne i år är ju det blå-och vitrandiga och det känns så fräscht. Nu har gingham mönstret kommit in i trend och det hade jag först lite svårt för, men nu älskar jag det. Tur att man får ändra sig. ;-) En off the shoulder klänning är perfekt till sommarens alla middagar och fester.

LACE

Spets! Känns så romantiskt på något sätt och så fint. Min blåa klänning (i mitten) är en stor favorit hos mig, älskar den då den sitter så bra och har så fina detaljer. Det får dock inte bli "för mycket" spets tycker jag... Spetsbodys funkar ju alltid till fest och den ovan har vi använt mycket, köpt på VS i New York! Nedan har ni några favoriter från Asos, alltså åh vad jag blev kär i dessa två klänningar, speciellt den röda... Ska man klicka hem till Italien kanske?

COLORFUL BAGS

Väskor, finns det något vi gillar mer? ;-) Väskor är verkligen ett av våra stora intressen, sitter alltid och suktar efter någon ny fin väska... Något som vi i alla fall gillar när vi kollar ut väskor är att de ska vara i färg eller i alla fall ha en rolig detalj så som nitar exempelvis. De tre väskorna ovan är favoriter hos oss, min gula Balenciaga används flitigt i sommar<3

DENIM

Jeans i alla dess slag går ju inte att tröttna på - jeansjackor, klänningar, kjolar eller bara ett par riktigt snygga jeans. Inte det mest bekväma som finns, men det funkar alltid när man inte vet vad annars man ska ta på sig. Jag älskar jeansjackor som är lite oversized och jeanskjolar med en liten slits är ju en så snygg detalj... Klänningen i collaget som Vendela har på sig har verkligen används flitigt, den kommer ifrån Guess. Jeansen i mitten har broderade rosor längre upp på låret och det hittade vi i en butik i LA! Och den stora jeansjackan är ifrån Zara Larssons kollektion för H&M.

Gillar

Kommentarer