VANESSA - DID YOU KNOW?

Hittade idén till detta inlägg på Kissies blogg, tyckte att det var ett roligt och lite annorlunda inlägg att göra härifrån. Här kommer några saker ni kanske inte visste om mig.

Några av mina senaste bilder från Instagram, glöm inte att följa mig där: @vanessalaukkanen <3

- Jag har väldigt svårt för att bli svartsjuk

Genom de förhållanden jag haft och även det jag har nu kan jag faktiskt inte komma ihåg att jag känt svartsjuka riktigt starkt någon gång. Är dock väldigt tacksam för att min pojkvän jag har nu inte försöker göra mig svartsjuk för att på det sättet få bekräftelse, vilket har hänt i mina tidigare relationer. Svartsjuka ska absolut finnas i en liten mängd i varje förhållande, men det ska aldrig "provoceras" fram.

- Jag stör mig otroligt mycket på folk som snyter sig, hostar och nyser offentligt

Självklart händer det att man måste hosta, nysa eller snyta sig när man är ute bland folk, men snälla - håll för!! Och har aldrig förstått folk som snyter sig så det låter högt när man sitter på restaurang eller liknande. Äckligt. :-(

- Jag har svårt att ge människor andra chanser

Jag tror att jag är ganska "hård" när det kommer till relationer, när det gäller något stort i en nära relation. Beror kanske på att jag har svårt för att lita på människor och har de svikit eller liknande någon gång så har jag svårt för att "släppa in" personen igen. Jag är väldigt öppen för att träffa nya människor, men när det kommer till vänner står jag ganska starkt för några få, men några riktigt "bra". Dem som man känner ger en mer än vad de tar.

- Jag måste ha ordning och är väldigt försiktigt med mina saker

Hemma hänger kläderna i färgordning, sängen måste bäddas varje kväll innan jag ska lägga mig och ligger en tröja på soffan känns det stökigt... Alltid när vi är ute och reser viker jag ihop alla mina kläder och organiserar allt i resväskan. Känner mig tillfredsställd när saker är i ordning helt enkelt! (För visst är känslan av något nystädat så tillfredsställande?!)

Ingen får röra mig i ansiktet

Haha, detta har gällt sedan jag gick på min första ansiktsbehandling. Peta aldrig i ansiktet och låt ingen annan heller röra ansiktet, man har så mycket bakterier på händerna tydligen...

- Jag är en känslomänniska och får väldigt lätt dåligt samvete

Jag har lätt för att visa känslor och kan så lätt få dåligt samvete, ibland till och med "för andra" när jag hör någon prata illa om någon annan exempelvis. Jag har alltid känt väldigt mycket empati, speciellt för mina nära och kära.

Jag har dåligt tålamod och kort stubin

Kommer jag på en idé vill jag göra det nu och är det något som inte går direkt så blir jag lite sur och irriterad hehe.

Jag älskar den "naturliga" looken

Jag har aldrig sminkat mig lager på lager eller funderat på att fylla läpparna eller liknande. Jag är helt för plastikoperationer, fillers etc och tycker att alla får göra precis som de vill, men det är aldrig något som har tilltalat mig. Jag känner mig mest bekväm i att vara "naturlig" helt enkelt. :-)

- Jag kan bli otroligt irriterad på snåla människor

Snålhet är verkligen något som inte går hem hos mig (gör det det hos någon?). Folk som ska tjata om 19 kronor? När det gäller swish finns det också verkligen två typer av människor: de som swishar 199 när det kostat 199 och de som swishar 200. Självklart ska det vara "jämt och rättvist" men ibland förstår jag inte hur folk orkar tjata om ören hit och dit...

Jag fryser konstant

Älskar värme och det klimatet vi reser runt i nu, vill så gärna leva i ett sådant klimat i framtiden då jag fryser konstant.

Jag pratar i sömnen

Jag pratar ofta i sömnen, vilket Vendela också gör - ofta har vi konversationer med varandra i sömnen vilket känns lite läskigt... :-P Kommer ihåg en av de första gångerna jag skulle sova hemma hos Piero. Jag hade varit på toaletten och toapappret var slut, under natten vaknar Piero av att jag frågar "vart är pappret?" flera gånger i sömnen.

Jag har inte sovit själv på hur många år som helst

Jag och Vendela sover alltid tillsammans när jag inte sover med Piero, sover verkligen inte bra de få gånger jag har sovit själv. Känner inte lika stor trygghet då.

Jag har alltid älskat att läsa

Ända sedan jag har kunnat läsa har jag älskat att läsa böcker. När jag var liten tog jag med mig böcker överallt, till och med när vi skulle ut och äta på restaurang så jag hade något att läsa medan man väntade på maten. Bland det bästa som finns är att ligga på en strand någonstans i världen eller hemma på bryggan under sommaren och läsa en riktigt bra och spännande bok.

Gillar

Kommentarer