VANESSA - CHOKERS & BARE SHOULDERS

Inlägget innehåller adlinks! / This post contains adlinks!

ASOS CHOKER / BIKBOK OFF SHOUDER TOP (OLD)

Hej hjärtan! Hur har er dag varit? Inte så tokig med tanke på att det är fredag kanske. ;-) Vi har en lugn helg framför oss inkluderande en massa plugg, men ikväll tänkte vi ha myskväll med vår nya favoritserie - Frequency. Först tänkte jag visa er min enkla outfit från igår, ville passa på att ha vitt medan jag fortfarande är brun. Det är nog ingen hemlighet att jag älskar off shoulder blusar, tycker att det är så så fint och feminint! Choker halsband är även det en favorit hos mig så jag tänkte tipsa er om dessa favoriter. Vad tycker ni?

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Först ut - chokers! Finns i så många olika varianter, jag tycker att de med rosett är supergulliga<3 Nummer två passar perfekt till vardags, medan de andra kanske klär bättre till fest/middag. En snygg accessoar i vilket fall som helst och passar perfekt ihop med en off shoulder blus!

Denna är ifrån Asos, men den hittade jag inte! Det finns i alla fall väldigt många snygga chokers att fynda där ute. ;-)

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Off shoulder kan kännas för somrigt och kallt i januari månad, men inte enligt mig. En med långa ärmar kan bäras till vardags och till finare tillfällen kan man ha till exempel 9 och 6, denna modell tycker jag är en perfekt fest blus. Matcha till ett par skinnbyxor eller kjol och lite smycken (en choker exempelvis). Tycker att nummer 2, 7 och 9 är så fina. Happy shopping<3

Nu: pasta middag och sedan mys i soffan framför Frequency. Vad gör ni ikväll? Puss<3

]]

Gillar

Kommentarer