VANESSA - ABOUT MORNINGS

När går du upp? På vardagarna vaknar jag runt 07, ställer alltid klockan lite tidigare än vad jag egentligen behöver då jag tycker att det är så skönt att bara ligga kvar i sängen och kolla bloggar och Youtube ett tag innan jag går upp. Vakna till ;-) På helgerna sover jag alltid ut, oftast blir det frukost till lunch då klockan hinner bli 11...

Vad är det första du gör varje morgon? Direkt när jag vaknar kollar jag alltid mobilen, kanske inte en så jättebra vana, men jag vaknar till! När jag går upp tvättar jag ansiktet, innan jag gör frukost. Frukost är viktigt!! Kanske vill ni ha en morgon rutin video?

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Det beror på om jag sminkar mig eller inte, brukar inte göra det så ofta så då blir tar det 5-10 minuter. Annars kanske 30!

Är frukost viktigt? Som jag nämnde ovan, ja! Under hela min skoltid har jag aldrig ansett att frukost är viktigt, åt aldrig frukost då jag inte hann fixa det på morgonen. Prioriterade att sova lite längre då. ;-) Men efter vår 3-månaders resa har jag verkligen insett vilken skillnad det är när man äter frukost. Då åt vi en bra, stadig och god frukost varje morgon och då blir det till en rutin. Man orkar så mycket mer, och känner sig även så mycket piggare.

Vad äter du till frukost? På vardagarna blir det oftast en smoothie bowl på frusen mango och passionfrukt + mandelmjölk toppad med raw Nutella. Annars havregurt med granola och bär, havregrynsgröt eller avokadomacka. På helgen blir det en blandning av allt nästan då Piero alltid gör så mycket mat haha...

Är du morgontrött? Inte riktigt, självklart tycker jag aldrig att det är "kul" att behöva ställa klockan tidigt, men jag har aldrig haft något problem med att ta mig upp. För mig har det alltid räckt med att ställa klockan en gång, sedan är jag vaken! Har aldrig snoozat, när jag har vaknat så somnar jag inte om. ;-)

Hur ser en perfekt morgon ut? Jag får sova ut så länge jag vill, vaknar med Piero bredvid mig och till frukost blir det avokado macka och gröt + en smoothie som äts utomhus och det ska vara sol och varmt såklart<3 Bara kunna ta det lugnt och sedan bestämma sig för vad dagen ska innehålla.

Vad är det bästa med morgonen? Oj, kanske att man har hela dagen framför sig? Dock har jag alltid gillat kvällen mer än morgonen, vet inte riktigt varför egentligen.

Hur går du klädd på morgonen? Innan jag klär på mig för dagen har jag antingen en sidenmorgonrock eller mjukisar - jag brukar ofta frysa så mycket...

Gillar

Kommentarer