VANESSA - + & -

+ SAKER SOM GÖR MIG LYCKLIG / - SAKER SOM GÖR MIG IRRITERAD

+ Mötas av att Vilja och Vilgot sitter utanför dörren och väntar på att man ska vakna

- Oklara människor som säger en grej, men visar det helt motsatta. Beror nog främst på osäkerhet, men vid en viss punkt orkar man inte med personer som hela tiden kräver bekräftelse.

+ Soliga dagar hemma utan ett moln på himlen som avslutas nere i huset på bryggan med en bra bok och en skål glass.

- Hundar som kommer och skrämmer våra katter. Älskar djur, men kommer verkligen aldrig bli någon hundmänniska. Katter är bäst<3

+ När man bokar en ny resa, alltså finns det något bättre lyckopiller? Älskar, älskar, älskar att resa.

- Kränkta män som sitter på ett berg av privilegier och säger att feminismen inte behövs. De män som säger att feminismen är manshat fast det enda feminismen står för är att kvinnors rättigheter ska stå lika starka som mäns. Tror knappt det finns något annat som gör mig så irriterad...

+ Att ha en så nära och bra relation till sin familj. Det är så många som vill flytta ut så fort som möjligt när de tagit studenten och inte känner platsen de bor på som ett hem, bara ett hus. Det finns inga som vi umgås med så mycket som vår familj och det finns inga som vi litar så mycket på och vill uppleva så mycket med. Detta kan nog för många/en del låta lite konstigt, men vi känner oss i alla fall väldigt lyckligt lottade att vi har det så då det är en stor trygghet<3

- Människor som inte kan säga tack. Har känt det så ofta på senaste tiden - så få människor som verkligen kan uttrycka tacksamhet.

+ Att träna. Vi har tränat regelbundet i princip hela våra liv, det går ju självklart upp och ner i perioder, men jag älskar känslan man får efter ett riktigt svettigt och jobbigt träningspass.

- Människor som snackar skit. Kan låta så omoget, gammalt och klyschigt, men man märker verkligen att det inte finns någon ålder på skitsnack - en del människor snackar skit om alla och alltid.

+ Vänner som kommer med förslag på att träffas och verkligen gör slag i saken. Det finns de som bara snackar, men sen så finns de dem som verkligen gör något av det de sagt.

- Människor som vänder på en femöring eller är självupptagna. När en del människor som man ändå har sått ganska nära bara vänder och blir något annat och behandlar dig helt annorlunda. Människor som bara snackar om sig själva, försöker hela tiden få in sig själva på ett spår så att man ska börja prata om denne igen. Människor som alltid ska vara värst och "bräcka" en vad man än säger.

+ Att ha framtidsplaner, men ändå få känna sig tillfreds i den situation man är i just nu. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men att ändå känna sig nöjd och tillfreds med vart man är och vart man vill nå.

- Den "sköra" tråden man går på innan man vet vad som verkligen är och gäller, menar alltså när man träffar en kille exempelvis. Det är så många som tycker att den där tiden i början är så spännande och speciell, när man inte riktigt vet vad man "är" för varandra. Jag gillar det inte alls, jag gillar tiden som kommer efter - när fjärilarna fortfarande finns kvar, men när man är säker på vad definitionen av en relation innebär.

Gillar

Kommentarer

Mathilde
,
Vilket jättebra inlägg! Kram till dig