EN UPDATE FRÅN LIVET

Hej hörni, det var inte igår! Hoppas det är fint med er som fortfarande tittar in.<3 Vi hade hoppfulla förväntningar om en vår i London när vi åkte tillbaka i januari, men samma dag som vi landade utlystes en national lockdown. Vi som hade mycket att plugga tänkte att vi får göra det bästa av det: hemmaträning i vårt kök, långa promenader i ett kusligt tomt London, mycket plugg, testa nya matvaror från Waitrose och myskvällar. Sammanlagt satt vi inne i ungefär 3 månader innan vi bestämde oss för att flytta ut lägis, ta vårt pick och pack hem till Sverige. Kan med handen på hjärtat säga att efter tre månader instängda med en ångest som bara blev starkare så har det aldrig känts så skönt att landa på Arlanda och mötas av mamsen, allt kändes direkt så mycket lättare. Nu har vi varit hemma i lite mer än 1 månad som har enbart spenderats hemma med plugg 12 timmar om dagen. Men i förra veckan skrev vi vår sista tenta på LLB programmet och befrielsen var total. Älskar det vi pluggar men nu känns det så skönt med lite ledighet för att ladda batterierna inför i höst.<3 Här kommer lite snaps från vår härliga onsdag ute på stan:

Lunch på Mahalo!! Blev en varsin ’knivsöder’ som inte alls var så god, kändes som att vi bara tuggade rödkål haha. Bananbrödet med citron créme cheese kan vi dock rekommendera :-)

Mötte sedan upp Emma vid Mariatorget för bästa glassen på StikkiNikki. Alltså kan vi prata om vädret idag? Hur härligt? GLASSVÄDER deluxe.

Här satt vi, åt glass och hade det bra. Pratade ikapp om allt som hänt sedan i somras, Emma är en sån fin vän<3 och vi konstaterade även att Stockholm är en riktigt vacker stad, London har ju vårt hjärta men vi ser verkligen Stockholm med nya ögon varje gång vi kommer hit nu.

Snart börjar även ett nytt kapitel i livet och vi hoppas att ni vill följa med...

Gillar

Kommentarer

lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Förstår verkligen att det var skönt att komma hem!! Jag lyckades flytta till Frankrike i mitten av Mars och slipper också vara instängd själv i Tyskland numera. Dock instängd här i Frankrike också, men iaf inte ensam 😊 <33

nouw.com/lindaviktoriaaa