Okategoriserade

W – OUR STAY / BORA BORA

Vi fortsätter med reseinläggen och här kommer vår vistelse på Bora Bora! Har knappt förstått än att vi faktiskt ska hit, Maldiverna är ju det finaste vi nånsin har sett men Bora Bora ser ut att slå det… Vi får väl se. 😉 Där ska vi i alla fall bo på Le Meridien, i en villa med egen pool precis vid strandkanten, kan det bli mer drömmigt?<3

6 svar till “W – OUR STAY / BORA BORA

 1. anonym skriver:

  Ser ut att bli en mycket trevlig resa, till alla ställena! 🙂 Hoppas man själv får möjligheten att besöka åtminstone något utav alla dessa ställen, någon gång i framtiden. När är det tänkt att ni ska åka? Var det inte i oktober? Verkar som att datumet ändras hela tiden.

  1. madebyw skriver:

   Vi åker i november! 🙂 Kram

 2. Snart 21 år skriver:

  Hjälp!!
  Jag fyller år snart och vet inte vad jag ska önska mig av pojkvännen… han har frågat miljoner gånger men jag kommer verkligen inte på något?

  Kan ni göra ett inlägg med tips, ex ”till henne”??

  TACK!!
  Puss

  1. madebyw skriver:

   Det kan vi fixa<3 kram!

 3. Julia skriver:

  Drömmigt!!

  1. madebyw skriver:

   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.