Okategoriserade

W – TAORMINA TOWN

MORNING IN TAORMINA CENTRO

Titta vilken mysig morgon vi hade imorse i Taorminas stad<3! Det är verkligen så fint här, inte alls slitet utan staden fylls av färgglada byggnader och söta affärer och restauranger. Vi gick in hit idag efter frukost när allt precis öppnat och den tiden betyder att det är otroligt varmt. Riktigt omänskligt varmt haha! Tur så hade vi med oss våra solfjädrar i alla fall, om det nu hjälpte så mycket… Det var jättemysigt i alla fall och vi hittade lite inredning! En varsin så fin handmålad vas gjord av en italiensk konstnär, så himla fina var dem. Mamma hittade doftpinnar som rymde 2,5 liter, så coola! Vi tänkte nämligen göra om lite hemma i våra rum när vi kommer hem – få in lite av den italienska stilen som vi gillar så mycket. Vi köpte även en massa italienska delikatesser som ska med hem – citron-och tryffelpasta, tapenade och svart tryffel. 🙂 Efter detta blev det raka vägen hem till hotellet och slänga sig på en madrass i poolen! Puss och god natt hjärtan<3

We had such a cozy morning today in the town of Taormina<3! It is really so beautiful here, colorful houses and small cute boutiques and restaurants. We went here today after breakfast and we can tell you that the weather was so hot during that time. We had our sun feeders with us, don’t know if they helped us so much haha… It was in any case so cozy and we found some interior! Two hand painted vases made by an Italian artist, they were so beautiful. And mom found scented candle sticks! We are thinking about doing something different with our rooms when we get home. We also bought some Italian delicate things, such as pasta and truffle. After this we went to the pool, well needed! Xx

6 svar till “W – TAORMINA TOWN

 1. Tara skriver:

  Vad härligt ni ser ut att ha det!

  1. madebyw skriver:

   Det har vi verkligen!!

 2. Vilma skriver:

  Var är Era fina skor ifrån?

  1. madebyw skriver:

   De är handgjorda från Capri!

 3. Malin skriver:

  Blir det inget USA? min bror pluggar i la o har redan åkt tillbaka för försäsong med fotbollen nämligen och tänker att ni inte nämnt något mer om det. Underbara bilder! 🙂

  1. madebyw skriver:

   Vi kommer åka till USA i oktober 🙂 Tusen tack, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.