Okategoriserade

VENDELA – B & W

STEVE MADDEN FLATS / ZARA SHORTS+SHIRT / VALENTINO BAG / TOPSHOP EARRINGS

Hej fina ni! Igår såg jag ut såhär, det är så himla fint med svart & vitt och denna skjorta är todiefor, så gulligt med pärlor på axlarna. 🙂 Idag har jag dock inte sett ut såhär, har haft en riktig hemma dag i yoga pants och smutsigt hår i en knut haha, så är det också ibland! Nu har vi suttit och fixat med massa papper inför LA (det är väldigt mycket att tänkta på, kommer berätta mer senare) och nu ska vi fortsätta att packa till Frankrike. Sedan blir det att komma i säng tidigt!

6 svar till “VENDELA – B & W

 1. Julia skriver:

  Supersnyggt!

  1. madebyw skriver:

   Åh tack!!

 2. stephanie skriver:

  Har ni Pinterest? Isf, vad heter ni där?

  1. madebyw skriver:

   Det har vi, heter wlaukkanens där om vi minns rätt 🙂

 3. Linda skriver:

  Så fin du är <3

  1. madebyw skriver:

   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.