New in

VANESSA – B I R D S

BIRDS FROM ZARA

God kväll hjärtan! Kikar in här snabbt innan vi ska ha middag här hemma, vi har förberett en stor tapas bricka och ska göra lite drinkar. Vad tycker ni om min nya blazer från Zara? Älskar den, Vendela köpte byxorna så vi har en del var. 😉 Känns lite japansk och den är så söt verkligen! Inget man har till vardags, men vi har planer för onsdag så då ska jag passa på att inviga den. Lite annorlunda, vilket vi gillar! Nu: fixa det sista och sedan ska vi äta. Hoppas ni hjärtan har en superfin kväll, puss

2 svar till “VANESSA – B I R D S

  1. Malin skriver:

    Hej! Jag ska till Stockholm i veckan och undrar ifall ni har nått tips på bra restauranger i gamla stan. Kram:)

    1. madebyw skriver:

      Restauranger i gamla stan är inget vi är proffs på då vi nästan aldrig är där, men en favorit hos oss är Mister French som ligger i närheten! Ligger på Tullhus 2, skeppsbrokajen 🙂 Kramis!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.